Fixerz Uitzendwerk & bemiddeling

Perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer

logo

bekijk onze
vacatures

Bemiddelaar in werk en werknemers

Met een brede oriëntatie op praktisch gezien iedere branche en een dienstverlening gericht op zowel werkgevers als werknemers, is Fixerz van alle markten thuis! Wij hebben een flexibele werkwijze die voornamelijk is gericht op maatwerk.

Uw belang voorop

Wij gaan uit van uw belang. Dit werkt gewoon het beste, omdat u op deze manier niet voor verrassingen komt te staan. Heldere afspraken waar u tevreden van wordt. Zo hebben we wat aan elkaar!

Pro-actieve werkwijze

Bij Fixerz houden we van doorpakken, waardoor we u graag zo snel mogelijk aan een baan helpen. Onze pro-actie werkwijze helpt daarin enorm, aangezien wij op deze manier eerder jobs binnenhalen als anderen!

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is erg belangrijk in een branche waarin wordt gewerkt met mensen. Men wordt graag goed behandeld en waardeert het als er naar hen wordt geluisterd. Fixerz gaat daarom graag met u in gesprek!

Waarom Fixerz?

Uitzendwerk en bemiddeling in personeel blijft mensenwerk. Dit is dan ook precies onze kracht! Wij maken mensen graag tevreden, waardoor wij hiermee een langdurige relatie kunnen opbouwen.

Wij komen graag persoonlijk in contact met u, zodat we beide een beter idee hebben van wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo kunnen wij u beter leren kennen en heeft u een beeld van wie wij zijn. Een aantal certificaten en documenten van ons kunt u vinden tussen onze downloads. Heeft u genoeg over ons gelezen? Dan horen wij graag nog meer over u via een inschrijving!

  • Uw belang
  • Pro-activiteit
  • Persoonlijk
  • Lange termijn
  • Brede oriëntatie
  • Ruime ervaring
Meer weten over onze dienstverlening?