ik zoek werk

Een job die bij je past

snel aan de slag?
schrijf je in

Wij hebben een leuke baan voor jou!

Ben je op zoek naar werk? Laat Fixerz deze zoektocht dan van je overnemen! Wij zorgen graag dat je op de juiste plek terecht komt, zodat je gemotiveerd bent en blijft over het werk wat je doet. Dit is het uitgangspunt voor ons, vanuit waar wij opzoek gaan naar de perfecte match! Werken op uitzendbasis of projectmatig werk bieden wij daarnaast ook. Laat ons dus zo specifiek mogelijk weten wat je het liefste zou willen doen!

Verloning via payroll

Om het makkelijk voor je te maken, verlonen we bij Fixerz via de payroll. Dan weet je zeker dat je dat de betaling in orde komt en hier geen omkijken naar hebt. Salarissen worden wekelijks betaald volgens de voor jou geldende CAO en op basis van heldere contracten en een duidelijke urenregistratie.

Flexibiliteit in werk

Misschien ben je op zoek naar een vaste baan, maar het kan ook zijn dat je graag op projectbasis werkt of juist een paar uurtjes extra wilt werken. Bij Fixerz is dit allemaal mogelijk. Of het nu om dat leuke vakantiebaantje gaat of die 40-urige job op een specifiek vakgebied, wij gaan hier achteraan!

Fijne werksfeer

Werken in een prettige omgeving met een fijne werksfeer is van belang om gemotiveerd te blijven. Hier pleiten wij als intermediair dan ook voor, aangezien wij er zijn om jouw belangen te behartigen. Vertel ons waar je voorkeur naar uitgaat, dan kunnen wij gericht voor je op zoek naar een passende baan!

Waarom Fixerz?

Ieder persoon heeft zo zijn wensen en vaardigheden op het gebied van werk. Wij zijn hier bekend mee en zijn ons bewust dat de bemiddeling die wij doen, berust op maatwerk en een stukje mensenkennis.

Wij hechten dan ook veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Door jou te leren kennen kunnen wij beter inschatten welke job wel bij je past en waar je krachten liggen. Wellicht is het werken als ZZP-er voor jou wel interessant. We bespreken de mogelijkheden dan ook graag en adviseren met plezier. Duik in ieder geval even in de vacatures en kijk of er wat voor je tussen zit!

  • Flexibele banen
  • projectmatige banen
  • Verloning volgens CAO
  • Wekelijkse betalingen
  • Altijd maatwerk
  • Persoonlijk advies
Meer weten over onze dienstverlening?