ik zoek personeel

Heldere afspraken en gekwalificeerd personeel.

snel aan de slag?
schrijf je in

Personeel op maat!

Door te luisteren naar uw wensen en ideeën, stellen wij graag een kandidaat aan u voor die aansluit op uw bedrijfsprofiel. Bij Fixerz kunt u uw perfecte kandidaat 'zelf' selecteren op basis van onder andere: opleiding, ervaring, specifieke vakkennis en beschikbaarheid. Als wij weten wie u zoekt, raadplegen wij ons personeelsbestand en eventueel onze partners om de juiste kracht te vinden.

Verloning via payroll

Al onze uitzendkrachten komen op de payroll. Helder en gemakkelijk. Juist ook voor u als opdrachtgever. Geen gedoe met administratie, salarissen en andere bijkomende verantwoordelijkheden zoals het doorbetalen van loon bij ziekte en te vergoeden vakantiegeld.

Duidelijke urenoverzichten

Bij Fixerz werken we met duidelijke overzichten waarin u snel kunt zien waar de uren in hebben gezeten. U leent slechts in zolang dat voor u nodig is, zodat werknemers zo effectief mogelijk worden ingezet. Op basis van: 'uurtje factuurtje‘, simpel en overzichtelijk.

Gekwalificeerd personeel

U zoekt uitzendkrachten die passen bij de uitstraling en werkwijze van uw bedrijf. Een werknemer op de juiste plek is namelijk veel productiever voor zowel u als de kandidaat zelf. Deze plaatsing van vakkundig personeel, organiseren wij graag voor u!

Waarom Fixerz?

Fixerz gaat uit van uw wensen en vraagstelling, omdat wij geloven dat personeel wat goed aansluit bij uw bedrijf meerwaarde levert. Affiniteit hebben met werk zorgt namelijk voor een synergiewerking tussen opdrachtgever en werknemer.

Personeel op de juiste plaats is vaak namelijk pro-actiever en levert gewoonweg beter werk af! Wij zetten dan ook graag een specifieke en overtuigende vacature op onze site, zodat geschikte kandidaten u weten te vinden. Mocht u meer willen weten over ons of wilt u met ons brainstormen over de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

  • verantwoordelijkheid
  • vakkundige werknemer
  • Efficiëntie in uren
  • Duidelijk urenoverzicht
  • Productiviteit
  • Ontzorgen
Meer weten over onze dienstverlening?